Tuotteet hakusanalla kreikkalainen kg (12)

Hernejauho 400g

Hernejauho 400g

Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 400 g
Maissijauho 450g

Maissijauho 450g

Maissisemolina on maissijauhoja, joiden koko vaihtelee 300:sta 800 mikroniin (semolinan koko). Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 450 g
Kookosjauho Garnec

Kookosjauho Garnec

Kookosjauho on jauhoa, joka on valmistettu kuivatuista kookospähkinän hedelmälihoista. Sitä käytetään kaikenlaisissa leivonnaisissa, mutta erityisesti makeisissa, sen miedon makean maun vuoksi, joka on tyypillinen kookokselle. Kookosjauhon glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin keskimääräisellä viljajauholla, ja se on myös runsas kuitujen, proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljalla" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakialiittojen yhdistykseltä, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 300 g
Ruisjauho 400g

Ruisjauho 400g

Ruisjauhoista valmistetut ruoat ovat vähemmän kaloreita kuin vehnäjauhoista valmistetut. Jopa erilaisia laihdutusdieettejä noudattavat ihmiset voivat käyttää ruisjauhoa leivonnassa. Ruisjauhosta voi leipoa muutakin kuin perinteistä mustaa leipää. Tämä jauho toimii myös perustana monille herkullisille ja terveellisille leivonnaisille, kuten ohuille kakuilla, muffineilla, piparkakuilla, kekseillä ja pikkuleivillä. Ruisjauho sisältää B-ryhmän vitamiineja, PP-vitamiinia sekä E-vitamiinia, joka on nuoruuden ja kauneuden lähde. Kivimyllytys mahdollistaa viljan luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisen mahdolliseksi – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 400 g
erityinen pannukakkujauho

erityinen pannukakkujauho

Tämä seos tekee vehnäpannukakkujen valmistamisesta nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain sekoittaa jauho veteen. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g
Kaurajauho 350g

Kaurajauho 350g

Kaura-jauho on hyvä valinta leivontaan. Suosituimpia ruokia ovat kaurakeksit ja pannukakut. Ravintotieteilijät uskovat, että kaura on terveellisempää kuin muut viljat. Kun kaura-jauhoa lisätään leivonnaisiin, ne muuttuvat ilmavammiksi ja murenevammiksi, joten tätä jauhoa voidaan käyttää vehnäjauhon korvikkeena. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista, mikä on tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 350 g
Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauhoja käytetään pääasiassa leivonnassa (esimerkiksi kakuissa, kekseissä, pannukakuissa, muffineissa, kuppikakuissa jne.) sekä joidenkin kastikkeiden valmistamiseen. Pellavansiemenjauho on arvokas ravitsemustuote ja sillä on monia lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti vitamiineja (B1, B2, B6, B9 jne.) ja hivenaineita (kalsium, kalium, magnesium, sinkki jne.). Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 350 g
Linnunkirsikkajauho

Linnunkirsikkajauho

Linnunkirsikkajauho on kitkerä maku ja muistuttaa mantelia, mutta samalla siinä on makea maku, joka on samanlainen kuin mustikoissa. Sen poikkeuksellisen hienostuneen maun vuoksi linnunkirsikkajauhoa käytetään usein pannukakkujen, piirakoiden, muffineiden, juustokakkujen, leivän ja tietenkin kuuluisan linnunkirsikkakakun leivontaan. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiinviljellyt" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakiayhdistysten liitossa, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 400 g
Hirssijauho

Hirssijauho

Millet-jauhoa käytetään laajalti pienten lasten ravintona ja ruokavalio tuotteena. Tämä jauho on myös hyödyllinen, sillä se on erinomainen kaliumin lähde. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g
Tapiokatärkkelys 300g

Tapiokatärkkelys 300g

Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 300 g
Kaurajauho

Kaurajauho

Ruisjauhon suosituin käyttö on leivän valmistaminen. Sitä käytetään myös usein piirakoiden, pannukakkujen, muffineiden, kakkujen ja muiden leivonnaisten valmistamiseen. Ruisjauho erottuu ainutlaatuisella aromillaan ja alhaisemmilla kaloreillaan, minkä vuoksi se on saanut suosiota painonpudotusdieettiä noudattavien keskuudessa. Ruisjauho sisältää B-vitamiineja, PP-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka ovat nuoruuden ja kauneuden lähteitä. Tämän jauhon erityispiirre on, että se on täysjyväjauhoa, eli jauhatusprosessissa kuori, joka sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, ei eroteta jyvästä. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g
Maissitärkkelys

Maissitärkkelys

Maissitärkkelyksellä on usein käyttöä ketsupissa, majoneesissa, erilaisissa kastikkeissa ja vanukkaissa sekä piirakkatäytteissä. Tämä tuote voi myös auttaa, jos tarvitset taikinasta vähemmän gluteenista ja haluat antaa sille pehmeyttä ja mureutta. Maissitärkkelyksessä on hieman enemmän kaloreita kuin perunatärkkelyksessä. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljelty" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakia-yhdistysten liiton toimesta, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 400 g